Ja, het is belangrijk om uw apparaat te allen tijde te onderhouden. Het onderhoud vermijdt microbiële en bacteriologische ontwikkeling als gevolg van condensatie.
Ja, omkeerbare airconditioningsystemen kunnen verwarmen en koelen.
De onderhoudsbeurten zijn afhankelijk van het gebruik van het apparaat. Voor een standaardgebruik wordt twee passages per jaar aanbevolen, één in de zomer en één in de winter.
Nee, het filtert de lucht voordat het aan u wordt geretourneerd. Vandaar het belang van het onderhouden van uw apparaat.
Klasse A airconditioners verbruiken minder dan hun voorgangers. De extra kosten van uw aankoop worden in de winter gecompenseerd en op uw factuur opgeslagen (met een omkeerbaar systeem).
Geen frequentie, uw apparaat heeft een hermetisch pijpcircuit en mag niet opnieuw worden opgeladen. In het geval van een freon verlies, moet dit laatste worden gerepareerd.
Sinds 2006 is het een verplichting geworden om nieuwe activa te splitsen. Met ventilatie kunt u gefilterde buitenlucht meenemen en muffe lucht uit uw woning laten ontsnappen.
Ja, uw apparaat heeft filters die moeten worden gewijzigd om de duurzaamheid te behouden.
Als uw ventilatie abnormaal klinkt, is dit te wijten aan een technisch probleem. Groepen worden geïsoleerd om vervelende geluiden te voorkomen. Om elk probleem te voorkomen, is het belangrijk om het juiste apparaat en de plaats te kiezen waar het zal worden geplaatst.
VMC-systemen kunnen uw gefilterde lucht via een batterij verwarmen of koelen voordat u deze naar u terugstuurt. Om de warmte van uw huis niet te verliezen.